Digital markedsføring

Hjelp blivende kunder å finne deg enklere! Med god digital markedsføring når du ut til flere potensielle kunder.

Eksempel på hva vi kan gjøre for deg er Google Ads, Facebook ads. Lage en strategi for å nå ut till dine potentielle kunder

Nå ut til potensielle kunder gjennom Google annonsering

Ved hjelp av Google annonsering, når du ut til potensielle kunder når de aktivt leter etter det du kan tilby. Enten de aktivt søker etter tjenesten eller produktet du tilbyr, eller har et problem, ønske eller behov som dine produkter eller tjenester kan være løsningen på.

Vi jobber strategisk med å utforme Google annonser, som er skreddersydd til den aktuelle målgruppen og søket som foretas. Dette krever grundig forarbeid, blant annet setter vi oss inn i målgruppen, produktet/tjenesten som tilbys og foretar en søkeordsanalyse før vi starter med utformingen av annonsene. Deretter fortsetter vi å kontinuerlig optimalisere på bakgrunn av data som samles.

Fem gode grunner til å bruke Google annonser:

  • Nå ut til mange potensielle kunder når de er mest mottakelige for budskapet ditt
  • Få data om forbrukerne som er til stor nytte for din bedrift, og optimalisering av dine kampanjer
  • Det er fleksibelt! Du kan selv utforme tekst, velge landingsside, søkeord, ulike former for annonser; søkeannonser, displayannonser, shopping-annonser, og mye mer
  • Styr budsjettet selv. Legg mer penger på det som fungerer og mindre på det som ikke gjør det
  • Få mer trafikk til nettsiden og øk salget
"Dere har vist gang på gang at de leverer kvalitet. Kunne ikke vært mer fornøyd med både det de leverer OG kundeservice. Skal anbefale disse til alle som trenger ny nettside eller oppgradering av den gamle"
Lars-Erik Pedersen

Vi kontakter deg

Vi hjelper med din tilstedeværelse online. Vi lager nettsider og optimaliserer den så att blivende kunder enkelt kan finne frem til deg.