Sosiale Medier

Hent resultater kostnadseffektivt med nøye planlagte og kreative Facebook kampanjer.

 

Hvorfor markedsføre på Facebook?

Facebook tilbyr unike annonsemuligheter og treffsikker markedsføring. Som bedrift kan du nå ut til akkurat din målgruppe, med et skreddersydd budskap, gjennom spesialtilpassede formater. Uavhengig av hva du ønsker å oppnå gjennom Facebook-markedsføring, vil plattformen møte dine behov, og nettopp dette gjør denne markedsføringskanalen effektiv for annonsering på sosiale medier. Facebook er en arena for målrettede annonser som passer markedsbudsjetter i alle størrelser.

Hvorfor er markedsføring gjennom Facebook så treffsikkert? Facebook tilbyr et kraftig segmenteringsverktøy, basert på millioner av inntrykk fra aktive brukere.  Dette betyr at det er mulig å segmentere målgrupper basert på en rekke elementer som geografiske områder, kjønn, alder, atferd og interesser. Med andre ord, dine annonser vil kun treffe målgrupper av interesse for din bedrift.

Riktig verktøy, struktur og informasjon

Enten du ønsker å nå nye kunder, vinne tilbake tapte kunder eller øke bedriftens følger-antall på sosiale medier, vil Facebook optimalisere for dette. Nøkkelen til suksess er å utarbeide en strategisk plan som omhandler alle kreative, teoretiske og praktiske aspekter knyttet til å lansere samt drifte en Facebook/Instagram kampanje.

Vi har hjulpet en rekke bedrifter med å oppnå lønnsomme resultater gjennom markedsføring på Facebook og Instagram. I Gründerbox legger vi vekt på å levere de beste resultatene. Dermed blir vi sammen enige om en effektiv markedsføringsstrategi, et forutsigbart budsjett, konkrete mål og en publiseringsplan. Basert på målene utformer vi annonser som vi kontinuerlig optimaliserer gjennom strukturert innhenting og tolkning av data.

Infografikk

Hvorfor bruke infografikk?
La oss først prøve å forstå hvorfor infografikk fungerer, og hvorfor du i første omgang bør bruke det. Infografikk i markedsføring vil hjelpe deg med å:

1. Nå ut til et større publikum
Ikke alle liker å lese teksttunge blogginnlegg og artikler; noen er visuelle  og foretrekker kanskje bildeinnhold fremfor tekst. Infografikk hjelper deg med å nå ut til folk med forskjellige preferanser og utvider den totale rekkevidden din.

2. Sett en ny vri på gammelt innhold
Infografisk markedsføring gir deg nye måter å gjenbruke det gamle innholdet ditt og holde bloggen din oppdatert. Velg noen av de eldre, teksttunge blogginnleggene dine og konverter dette til en infografikk.

Infografikk ’passer også godt på sosiale plattformer som er visuelle. Det kan hjelpe deg med å utvide rekkevidden til profilen din ved å oversette det til et format som er perfekt for plattformer som Pinterest eller Instagram.

3. Bygg tilbakekoblinger av høy kvalitet
Dette betyr at du kan bygge backlinks av høy kvalitet og styrke domeneautoriteten din.

4. Få trafikk av høy kvalitet
Alle backlinks styrker ikke bare domeneautoriteten din; de hjelper deg også med å lede trafikk til nettstedet ditt. Noen lesere kommer til å vise interesse for produktet eller tjenesten din etter å ha sett infografikken din. Bestemmer de seg for å sjekke ut nettstedet ditt, øker trafikken din og gir deg flere potensielle kunder i salgstrakten din. Infografikk er kjent for å forbedre nettstedstrafikken med 12%.

Vi kontakter deg

Vi hjelper med din tilstedeværelse online. Vi lager nettsider og optimaliserer den så att blivende kunder enkelt kan finne frem til deg.